2024 Tavaszi Megújulás e-könyv ajándék hulladéknaplóval

3 190 Ft

A csomag tartalmazza a Dobd ki a szemetest! Tavaszi megújulás hulladék nélkül című e-könyvet, és egy 4 hetes személyes hulladékcsökkentési naplót.

Leírás

A tavasz az egyik legkedvezőbb időszak arra, hogy elindulj a hulladékcsökkentés útján. Ideális ahhoz, hogy átgondold szokásaidat, rutinjaidat, amelyek hatással vannak a mindennapi életedre, a környezetedre, és az ökológiai lábnyomodra. 

A Tavaszi Megújulás csomag egy szezonális, kimondottan a tavaszi és húsvéti időszakra készült e-könyvből és egy 4 hetes személyes hulladékcvsökkentési naplóból áll. Egyszerű tippekkel, megoldási javaslatokkal, egyénre szabható ötletekkel segítelek a változás útján elindulni és haladni. Mert hiszem, hogy

… minden kis lépés számít!

A csomag tartalma:
Dobd ki a szemetest! – Tavaszi megújulás hulladék nélkül e-könyv
Több mint 90 oldalnyi anyag, 6 témakörben, gyakorlati tippekkel, rengeteg cikk-, tanulmány- és videóhivatkozással
4 hetes személyre szabott napló
Egy gyors felkészülés után együtt belevágunk a 28 napon át tartó cselekvésbe, amelynek végén garantáltan kevesebb hulladék és több megtakarított pénz lesz a háztartásodban.
Heti feladat- és pénzügyi tervező, napi tippek és feladatok, heti értékelés, ellenőrző listák segítik a haladásodat.

A digitális tartalmak szerkesztője Rémán Izabella.

 


Időpont egyeztetés, kérdések a zero waste tanácsadásról

Ha további támogatásra és hasznos tippre vágysz a fenntartható otthon kialakításához, tekintsd meg Fenntartható Otthon mentorprogramomat, amely lépésről lépésre segít a zöldebb életmód felé vezető úton.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button