személyes tanácsadás

Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre

Amikor éppen három évvel ezelőtt egy cikk hatására elkezdtem megváltoztatni az életemet, fel sem merült bennem, hogy a háztartási hulladékcsökkentés témájából saját könyvet adok ki, “Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre” címmel. Mostanra ráébredtem arra, hogy nagyon sokan vagytok az olvasóm közül, akik önmagában kevésnek érzik a könyvet. Ennek nagyon egyszerű oka van: A könyv egy gyakorlati kézikönyv, ami segít az életmód változtatásban, segít ha megakadnál a folyamatban. Azonban Te is érezheted azt, hogy a könyvben leírtaknál sokkal személyesebb tanácsot vársz tőlem. Konkrétan, hogy az Te saját életedben, saját lakóhelyeden, hogyan indulj el ezen az úton, pontosan mit is csinálj annak érdekében, hogy a hulladéktermelésed minimálisra tudjon csökkenni az adott életviteletek mellett. Éppen az ilyen segítségkérésekre reagálva indítottam el a személyes tanácsadási lehetőséget.

Ha 3 évvel ezelőtt nekem valaki megmutatja a már kitaposott utat, akkor biztosan nem tartott volna ennyi ideig, hogy a háztartási hulladékunk 90%-ától megszabaduljak. Az életmódváltással tisztább lett a környezetem, nyugodtabb és egészségesebb az életünk, tudatosabbá és magabiztosabbá váltam. Ja és megspóroltam egy rakás pénzt a családi kasszának.

A személyes tanácsadás igazi segítség lehet számodra,

 • ha hatékonyabban tudsz változtatni személyes és egyéni segítség mellett,
 • ha úgy érzed, hogy egyedül nem boldogulsz, de nyomaszt a rengeteg szemét és ahová a környezetünk tart.

A tanácsadás bármelyik formáját is választod, az minden esetben egyéni, személyre szabott, kimondottan a Te igényeid szerint alakított segítséget fog jelenteni. A tanácsadás során a teljes háztartásod hulladéktermelését vesszük górcső alá, és minden egyes területén elindítjuk együtt a változást.

Jelenleg háromszintű tanácsadás közül tudsz választani, attól függően, hogy milyen mélységig szeretnéd kérni a segítségemet:

 

Zero Waste online alap tanácsadás

Bármikor segítség lehet egy online tanácsadás, ha elakadsz az környezettudatos életmódváltás folyamatában. De akkor is szívesen segítek, ha nem tudod hogyan kezdj hozzá.

Érdekel a lehetőség…

Zero waste egyéni személyes tanácsadás

Együtt végiggondoljuk, megtervezzük, elindítjuk a háztartásod változtatását. A személyes tanácsadás teljesen egyénre szabott és mindenkinek egyedi.

Érdekel a lehetőség…

Zero Waste Életmódváltó komplex tanácsadás

A Személyes csomagnál még többet nyújtok. Segítek az elindult folyamat fenntartásában, egy utókövetéses személyes találkozóval.

Érdekel a lehetőség…

A személyes tanácsadás akkor jó választás Neked, ha

 • nyomaszt, hogy túl sok szemetet termeltek a háztartásodban
 • zavar a rengeteg műanyag hulladék
 • lelkes szelektív hulladékgyűjtő vagy, de nem férsz el mellettük a lakásban
 • a környezettudatosságodat szeretnéd kibővíteni, egy szinttel feljebb lépni
 • felháborít a hírekben olvasható, Földünkről és a környezetünkről szóló katasztrofális ökológiai helyzet
 • szeretnéd összekötni a környezetvédelmet és a családi költségek csökkentését
 • lelkes olvasója vagy a Dobd ki a szemetest! című könyvnek, de megakadtál
 • túl sokat vásárolsz, és változtatni szeretnél
 • rengeteg élelmiszer hulladékot termelsz, és nem tudod csökkenteni egyedül
 • vonz a minimalizmus

Amit nyújtani tudok Neked:

TELJESKÖRŰ, EGYEDI SZOLGÁLTATÁS:

Saját bevált, kipróbált, több éves tapasztalataim alapján, körültekintő és egyedi szolgáltatást nyújtok számodra, melynek segítségével Te is képes leszel minimalizálni a háztartásod hulladék mennyiségét.

GYORS ÉS HOSSZÚTÁVRA SZÓLÓ MEGOLDÁS:
Háztartásodban rövid idő alatt kézzelfogható eredményeket tudsz elérni a segítségemmel.  A tanácsaimat megfogadva, a környezettudatos életmód a mindennapjaid részévé válhat, és hosszú távon fenntartható lehet.

PÉNZT, IDŐT ÉS ENERGIÁT SPÓROLHATSZ:
Éves szinten több százezer forintos megtakarítást érhetsz el. Az otthonod letisztultabbá, tisztábbá, egészségesebbé, és nyugodtabbá válik. A háztartás rendben tartása egyszerűsödik, annak hatékonysága nő, ezáltal időt és energiát is megtakaríthatsz. 

Időpont egyeztetés, kérdések

Ha további kérdésed van, vagy szeretnél időpontot kérni valamelyik tanácsadásomra, írj e-mailt (haztartasom.hulladek.nelkul@gmail.com) vagy bátran hívj telefonon: +36205112011