Társadalmi szerepvállalás lépésről lépésre E-KÖNYV

990 Ft

Tóth Andi: Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyve a II. kiadásban egy teljesen új fejezettel bővült:
Társadalmi szerepvállalás lépésről lépésre. 

Az új fejezetet tartalmazó e-könyv az I. kiadású Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyv kiegészítéseként áll a korábbi vásárlók rendelkezésére, de önálló kiadványként is nagyon hasznos olyan olvasók/kezdő aktivisták számára, akik szeretnének hatékonyan elindulni a kisközösségi szerepvállalás útján.

Leírás

Tóth Andi: Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyve a II. kiadásban egy teljesen új fejezettel bővült:
Társadalmi szerepvállalás lépésről lépésre. 
Andi a tőle megszokott gyakorlatias módon saját tapasztalatait osztja meg olvasóival. Hogyan lett az egyéni életmódváltásból társadalmi szerepvállalás, mi a küldetése, hogyan valósítja meg a céljait? A szerző természetesen főleg a hulladékcsökkentéshez kapcsolódó tevékenységeinek szervezését mutatja be, de útmutatásai szinte bármely egyéni felelősségből táplálkozó társadalmi szerepvállaláshoz hasznos inspirációt jelenthetnek. 

A fejezetben helyet kapott két vendégszerző írása is: 
Takács-Sánta András, az ELTE docense, a Humánökológia Mesterszak igazgatója, a Kisközösségi Program ötletgazdája és vezetője a helyi kisközösségek jelentőségéről ír. 
Rémán Izabella, a Gyermekkor Ökológiája munkatársa a sikeres társadalmi szerepvállaláshoz szükséges paradigmaváltásról szóló gondolatait osztja meg. 

A Társadalmi szerepvállalás lépésről lépésre e-könyv az I. kiadású Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyv kiegészítéseként áll a korábbi vásárlók rendelkezésére, de önálló kiadványként is nagyon hasznos olyan olvasók/kezdő aktivisták számára, akik szeretnének hatékonyan elindulni a kisközösségi szerepvállalás útján.

A szerzőről
Tóth Andi: zéró hulladék aktivista, blogger, három gyermekes édesanya, háziasszony.
Sokáig azt hitte, környezetvédő, mert bioélelmiszereket és öko tisztítószereket vásárol, és mosható pelenkát ad a kislányára. 2016. január 1-jén egy interneten olvasott cikk hatására drasztikus lépésre szánta magát, és elindult a zéró hulladékos háztartás megvalósításának útján. Könyvében saját gyakorlati tapasztalatait osztja meg az olvasókkal, arra inspirálva őket, hogy vágjanak bele a hulladékminimalizáló életforma kialakításába. Rendszeresen tart előadásokat, workshopokat, szemléletformáló projekt órákat környezetvédelmi és fenntarthatósági rendezvényeken, fórumokon, könyvtárakban, iskolákban. A Háztartásom Hulladék Nélkül blog, Tóth Andi – Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-oldal és a 25.000+ tagot számláló Háztartásom Hulladék Nélkül Facebook-csoport háziasszonya. 

Kiadó

Lelkesedés, Tanulás, Szabadság (2019)

ISBN

978-615-00-6553-3

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Ha elakadtál a hulladékcsökkentés útján és további tanácsra van szükséged, kérd a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Adományaitokkal lehetőségem van eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartok előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek:

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, hiszen egy fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis … minden kis lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz, hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként opciót! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladékcsökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyors, képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button