Megvásárolom

Ahogy korábban írtam, a “Dobd ki a szemetest!” című könyvem egy kimondottan a magyarországi viszonyok között íródott gyakorlati kézikönyv. A könyv saját tapasztalataimon alapul, amely lépésről lépésre segíti az olvasót a hulladékminimalizálás folyamatában.

Nem hallottál még a ZERO-WASTE életmódról, de szeretnél fokozatosan átállni?

A könyv segít ebben, “A dobd ki a szemetest!” című könyvet itt megvásárolhatod:

Dobd ki a szemetest! könyv bővített kiadás
Megvásárolom!
Megvásárolom!

Tisztában vagy a zero waste életmóddal, de még nem kaptál elég ösztönzést arra, hogy válts? A könyv olyan konkrét gyakorlati tippeket és ötleteket nyújt számodra, amik segítségével már viszonylag rövid időn belül is kézzelfogható eredményeket tapasztalhatsz meg.

Szükségem van a könyvre, megvásárolom!

Megvásárolom!

Ha már komoly hulladékmentes életmódot folytatsz, de az élet bizonyos területein még vannak kérdéseid, vagy elakadtál a folyamatban, akkor a könyv ismét megoldást nyújthat. Mindegy milyen szinten állsz a háztartási hulladék csökkentésében, ha tovább szeretnél lépni, akkor szinte biztos, hogy találsz még alternatív megoldásokat a könyvben.

Szeretnék tovább fejlődni, megvásárolom a “Dobd ki a szemetest!” című könyvet.

Érdekel a téma? Csatlakozz!

Ha folyamatosan szeretnél velem “találkozni”, a bloghoz és a facebook oldalhoz ITT csatlakozhatsz. Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót. A követés funkción belül pedig állítsd be a “megjelenítés elsőként” lehetőséget. Így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről. Érdemes feliratkozni a blogra is (bal oldali menüsorban a blogon), hogy garantáltan eljussanak hozzád a legfrissebb bejegyzések.

Újdonság, hogy már elérhető a Háztartásom hulladék Nélkül YouTube csatornám is, ahol folyamatosan kisfilmek segítségével mutatom meg a zero waste életmód praktikáit.

Ha tetszett a cikk megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy háztartás hulladékának minimalizálása mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért! Tarts velem ezen az úton! A könyv megrendelhető a hulladeknelkul.hu oldalon vagy a kiadótól közvetlenül is.

Ha pedig szeretnél személyesen is találkozni velem, akkor nézz szét az ESEMÉNYEK menüpontban, és gyere el a programokra. 

Minden támogatásért hálás vagyok, mert ez már nem hobbi, hanem kőkemény munka: PATREON TÁMOGATÁS