A Dobd ki a szemetest! című könyvem egy kimondottan a magyarországi viszonyok között íródott gyakorlati kézikönyv. A könyv saját tapasztalataimon alapul, amely lépésről lépésre segíti az olvasót a hulladékminimalizálás folyamatában.

Nem hallottál még a ZERO-WASTE életmódról, de szeretnél fokozatosan átállni?

A könyv segít ebben, A dobd ki a szemetest! című könyvet itt megvásárolhatod:

Dobd ki a szemetest! könyv bővített kiadás
Megvásárolom!
Megvásárolom!

Tisztában vagy a zero waste életmóddal, de még nem kaptál elég ösztönzést arra, hogy válts? A könyv olyan konkrét gyakorlati tippeket és ötleteket nyújt számodra, amik segítségével már viszonylag rövid időn belül is kézzelfogható eredményeket tapasztalhatsz meg.

Ha már komoly hulladékmentes életmódot folytatsz, de az élet bizonyos területein még vannak kérdéseid, vagy elakadtál a folyamatban, akkor a könyv ismét megoldást nyújthat. Mindegy milyen szinten állsz a háztartási hulladék csökkentésében, ha tovább szeretnél lépni, akkor szinte biztos, hogy találsz még alternatív megoldásokat a könyvben.

Szeretnék tovább fejlődni, megvásárolom a “Dobd ki a szemetest!” című könyvet.

Érdekel a téma? Csatlakozz!

Ha folyamatosan szeretnél velem “találkozni”, a facebook oldalhoz ITT csatlakozhatsz, az instagram profilomat ITT találjátok, de a blogon is találtok sok hasznos infot . A Háztartásom hulladék Nélkül YouTube csatornámon minden vasárnap 14h-kor új kisfilm segítségével mutatom meg a zero waste életmód praktikáit.

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook és Instagram posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót. A követés funkción belül pedig állítsd be a “megjelenítés elsőként” lehetőséget. Így tuti nem maradsz le a friss posztokról, akciókról, eseményekről.

Ha tetszett a cikk megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy háztartás hulladékának minimalizálása mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért! Tarts velem ezen az úton! A könyv megrendelhető a hulladeknelkul.hu oldalon vagy a kiadótól közvetlenül is.

Ha pedig szeretnél személyesen is találkozni velem, akkor nézz szét az ESEMÉNYEK menüpontban, és gyere el a programokra. 

Minden támogatásért hálás vagyok, mert ez már nem hobbi, hanem kőkemény munka: PATREON TÁMOGATÁS