Magyar nyelvű, szemléletformáló interaktív előadás megtartása a Háztartásom hulladék nélkül témakörében, gyakorlati tippekkel, konkrét alternatív, megoldási javaslatokkal, eszközbemutatóval, oktatási intézmények, non-profit és profitorientált vállalkozások, egyéb gazdasági szervezetek és rendezvények részére.

A különféle szervezetek környezettudatos alakulásának elengedhetetlen része, hogy a náluk dolgozó kollégák részéről is felmerülő igényként jelenjen meg a hulladékcsökkentés, mint a cégek zöldítésének egyik megoldási lehetősége. Az alkalmazottak tájékoztatása, környezetvédelmi szemléletformálása akár már egy-egy előadáson vagy workshopon való részvétellel is elindulhat, ezzel támogatva a cégek fenntarthatósági szempontoknak megfelelő alakulását, zöldítő céljaik elérését.

A dogozók, a zero waste azaz hulladékmentes életmód praktikáinak elsajátítása révén, fogékonyabbakká válnak a szervezet zöldítési törekvései irányában, ezért a számukra tartott Háztartásom Hulladék Nélkül témájú rendezvények, előadások, programok elősegítik a cégek környezettudatos stratégiájának megvalósítását.

A program workshop vagy online formában is kérhető. A megbízó kérésére a Dobd ki a szemetest! című könyv egyedi kiadói kedvezménnyel rendelkezésre áll. A könyv akár céges reprezentációs ajándékként, akár oktatási céllal az alkalmazottak részére bocsátható. Mindkét megoldás a vállalat környezettudatos törekvéseit igazolja, mely a jelenlegi klímahelyzetben előremutató kommunikációs célt szolgálhat. A könyv igénylésének feltételeiről kérjen külön tájékoztatást.

A Háztartásom Hulladék Nélkül előadás során érintett témák:

  • globális hulladékprobléma,
  • a hulladékcsökkentéssel elérhető célok,
  • szemléletmód és életmódváltás
  • egy átlagos háztartás hulladékcsökkentési lehetőségei
  • hulladék vs. szemét
  • zero waste 5 szabálya
  • gyakorlati tippek
háztartásom hulladék nélkül előadás

Te is tehetsz a környezetedért, hiszen minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem Háztartásom Hulladék nélkül témában.