Köszöntök mindenkit, aki célként tűzte ki, hogy a zero waste (hulladék nélküli) szabályai szerint szeretné a mindennapjait megreformálni, fenntarthatóbbá tenni.

Tóth Andi vagyok, zero waste mentor, hulladékcsökkentési életmód tanácsadó. Okleveles közgazdászként diplomáztam, az ELTE Humánökológia tanfolyam elvégzése elmélyítette tudásomat a fenntarthatóság terén.
2016 óta élünk közel hulladék nélkül családommal, és együtt éljük át a fenntartható életmód révén megszerzett jóllétet. A környezettudatos életmód az életünk szerves részévé vált az elmúlt években.
“Dobd ki a szemetest!” címmel saját tapasztalataim alapján megírt gyakorlati kézikönyvem 7500 példányban kelt el.

Azóta rendszeresen tartok workshopokat, előadásokat olyan hatalmas vállalatoknak, mint a Robert Bosch Kft., Microsoft Magyarország Kft.. Továbbá tudatos és felelős gondolkodású hölgyeknek és családoknak segítek a fenntartható szokások kialakításában, egy olyan élet elérésében, amely nem terheli a bolygót, és amellyel a mindennapokban a környezettudatosság mellett lehetnek stílusosak.

Hiszen a környezetvédelem mára igazi divattá vált.

Hiszem, hogy
…. minden kis lépés számít!


Ha elakadnátok az úton és további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz: