Zero Waste Életmódváltó komplex tanácsadás

85 900 Ft

A Zero waste egyéni személyes tanácsadás során segítek végiggondolni, megtervezni, és beindítani a háztartásod változtatását. A személyes tanácsadás teljesen egyénre szabott és mindenkinek egyedi.

Leírás

A Zero waste Életmódváltó komplex tanácsadás tartalmaz:

  • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
  • Előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó az ország bármely területén. Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról.
  • A kérdőív és a beszélgetés alapján a személyes találkozón, együtt szemetet borítunk. Elemezzük annak tartalmát.
  • Megoldási javaslatokat mutatok.
  • Együtt feltérképezzük a helyi vásárlási lehetőségeket.
  • A személyes találkozót követően, egy összefoglaló anyagban emailen elküldöm neked a konkrét lépésekkel ellátott életmód-változtatási elemzést.
  • A hulladékcsökkentő életmód elindítását és az első találkozást követően, 1 hónap elteltével újabb személyes találkozón átbeszéljük a sikereket, kudarcokat, melyekre ismét megoldási javaslatot nyújtok.
  • + 1 ajándék: Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyv print vagy e-book formában is a tiéd lesz.

zero waste tanácsadás Tóth Andi

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button