Zero Waste Életmódváltó komplex tanácsadás

85 900 Ft

Szeretnéd, hogy kevesebb szemét és hulladék keletkezzen az otthonodban? A Zero waste egyéni személyes tanácsadás során megmutatom neked az utat. Egyszerű, hatékony és személyre szabott megoldásokkal a közel hulladékmentes mindennapok elérhetőek.

 

Leírás

Szeretnéd, hogy kevesebb szemét és hulladék keletkezzen az otthonodban? A Zero waste egyéni személyes tanácsadás során megmutatom neked az utat. Egyszerű, hatékony és személyre szabott megoldásokkal a közel hulladékmentes mindennapok elérhetőek.

Mit kapsz a tanácsadástól?

 • időt, hiszen megspórolhatod azt az időt, amit az életmódváltáshoz szükséges kutatásra kellene töltened
 • pénzt, mivel a zero waste életmód révén kevesebb kiadásod lesz, ha megtanulod a valódi környezettudatosságot
 • személyre szabott segítséget, minden háztartás egyedi, ezért a megoldások is egyediek.
 • egyszerűen megérthető, hétköznapi megoldásokat
 • kimondottan a magyar viszonyok között megvalósítható alternatívákat
 • saját sok éves tapasztalataim átadását

A Zero waste Életmódváltó komplex tanácsadás tartalmaz:

 • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
 • Előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó az ország bármely területén. Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról.
 • A kérdőív és a beszélgetés alapján a személyes találkozón, együtt szemetet borítunk. Elemezzük annak tartalmát.
 • A személyes találkozót követően, egy összefoglaló anyagban emailen elküldöm neked a konkrét lépésekkel ellátott életmód-változtatási elemzést.
 • A hulladékcsökkentő életmód elindítását és az első találkozást követően, 1 hónap elteltével újabb személyes találkozón átbeszéljük a sikereket, kudarcokat, melyekre ismét megoldási javaslatot nyújtok.
 • + 1 ajándék: Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyv e-book formában is a tiéd lesz.

zero waste tanácsadás Tóth Andi

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

 
Adományaitokkal lehetőségem lenne eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartanék előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek:

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button