Tavaszi megújulás hulladék nélkül E-KÖNYV

3 190 Ft

tavaszi megújulás hulladék nélkül hulladékmentes tavasz

A “Tavaszi megújulás hulladék nélkül” a Dobd ki a szemetest! című könyvem tavaszi szezonális verziója elektronikus formában. Kifejezetten a tavaszi időszakra és a húsvéti ünnepre hangolva.

Leírás

A “Tavaszi megújulás hulladék nélkül” a Dobd ki a szemetest! című könyvem tavaszi szezonális verziója elektronikus formában. Kifejezetten a tavaszi időszakra és a húsvéti ünnepre hangolva.

A szemléletmódon túl rengeteg gyakorlati tipp a háztartás területeiről, videós hivatkozások és további források megjelölésével.
A hulladékmentes tavaszi nagytakarítás és a természetes kert kialakítása nagy hangsúlyt kaptak ebben a kiadványban.
…hiszem, hogy minden kis lépés számít

Tisztában vagy a zero waste életmóddal, de még nem kaptál elég ösztönzést arra, hogy válts? A könyv olyan konkrét gyakorlati tippeket és ötleteket nyújt számodra, amik segítségével már viszonylag rövid időn belül is kézzelfogható eredményeket tapasztalhatsz meg.

Ha már komoly hulladékmentes életmódot folytatsz, de az élet bizonyos területein még vannak kérdéseid, vagy elakadtál a folyamatban, akkor a könyv ismét megoldást nyújthat. Mindegy milyen szinten állsz a háztartási hulladék csökkentésében, ha tovább szeretnél lépni, akkor szinte biztos, hogy találsz még alternatív megoldásokat a könyvben.
A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Ha elakadnátok az úton és további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz: FELIRATKOZOM!

Adományaitokkal lehetőségem lenne eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartanék előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek: TÁMOGATLAK!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button