Tavaszi megújulás hulladék nélkül E-KÖNYV

3 190 Ft

tavaszi megújulás hulladék nélkül hulladékmentes tavasz

A Tavaszi megújulás hulladék nélkül a Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyvem tavaszi szezonális verziója elektronikus formában, kifejezetten a tavaszi időszakra és a húsvéti ünnepre hangolva. A hulladékmentes tavaszi nagytakarítás és a természetes kert kialakítása kiemelt hangsúlyt kaptak ebben a kiadványban.

Leírás

A Tavaszi megújulás hulladék nélkül a Dobd ki a szemetest – Hulladékcsökkentés lépésről lépésre könyvem tavaszi szezonális verziója elektronikus formában, kifejezetten a tavaszi időszakra és a húsvéti ünnepre hangolva.

A szemléletmódon túl rengeteg gyakorlati tipp a háztartás területeiről, videós hivatkozások és további források megjelölésével.
A hulladékmentes tavaszi nagytakarítás és a természetes kert kialakítása kiemelt hangsúlyt kaptak ebben a kiadványban.
 
… mert hiszem, hogy minden kis lépés számít!

Tisztában vagy a zero waste életmóddal, de még nem kaptál elég ösztönzést arra, hogy válts? A könyv olyan konkrét gyakorlati tippeket és ötleteket nyújt számodra, amik segítségével már rövid időn belül is kézzelfogható eredményeket tapasztalhatsz meg.

Ha már komoly hulladékmentes életmódot folytatsz, de az élet bizonyos területein még vannak kérdéseid, vagy elakadtál a folyamatban, akkor a könyv ismét megoldást nyújthat. Mindegy milyen szinten állsz a háztartási hulladék csökkentésében, ha tovább szeretnél lépni, akkor szinte biztos, hogy találsz még alternatív megoldásokat a könyvben.
A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Ha elakadtál a hulladékcsökkentés útján és további tanácsra van szükséged, kérd a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Adományaitokkal lehetőségem van eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartok előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek:

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is, hiszen egy fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis … minden kis lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz, hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről, ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként opciót! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladékcsökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyors, képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button