. Tavaszi Megújulás Interaktív csomag

4 490 Ft

A csomag tartalmazza a Dobd ki a szemetest! Tavaszi megújulás hulladék nélkül című e-könyvet, egy 4 hetes személyes hulladéknaplót, részvételi lehetőséget egy 4 alkalmas facebook élő beszélgetésre, tagságot a Tavaszi Megújulás zárt Facebook csoportban és egy kuponfüzetet, melyben több mint 20 kupon biztosít számodra kedvezményes lehetőséget a mindennapjaid környezettudatosabbá tételében.

Leírás

A tavasz az egyik legkedvezőbb időszak arra, hogy elindulj a hulladékcsökkentés útján.  Ideális ahhoz, hogy átgondold szokásaidat, rutinjaidat, amelyek hatással vannak a mindennapi életedre, a környezetedre, és az ökológiai lábnyomodra. 

A Tavaszi Megújulás interaktív csomag egy szezonális, kimondottan a tavaszi és húsvéti időszakra készült program, amely segítséget nyújt ezekben a változásokban. Egyszerű tippekkel, megoldási javaslatokkal, egyénre szabható ötletekkel segítelek a változás útján elindulni és haladni. Egyéni igényeid szerint, a közösség erejével

… mert hiszem, hogy minden kis lépés számít!

A csomag tartalma:
Dobd ki a szemetest! – Tavaszi megújulás hulladék nélkül e-könyv
Több mint 90 oldalnyi anyag, 6 témakörben, gyakorlati tippekkel, rengeteg cikk-, tanulmány- és videóhivatkozással
4 hetes személyre szabott napló
Egy gyors felkészülés után együtt belevágunk a 28 napon át tartó cselekvésbe, amelynek végén garantáltan kevesebb hulladék és több megtakarított pénz lesz a háztartásodban.
Heti feladat- és pénzügyi tervező, napi tippek és feladatok, heti értékelés, ellenőrző listák segítik a haladásodat.
Heti élő Facebook-találkozók
Megoszthatod másokkal a tapasztalataidat, kérdezhetsz tőlem és meghívott vendégeimtől, akik egy-egy téma ismert képviselői.
Zárt Facebook-csoport tagság
Itt minden nap áttekintjük az adott naphoz tartozó tippet, feladatot. Kérdezhetsz tőlem, vagy a program más résztvevőitől.
Kuponfüzet
A rendelkezésre bocsátott kuponok felhasználásával kedvezményesen vásárolhatsz partnereink webáruházaiban 2023. március 1. és április 15. közötti időszakban.

A programban található kuponok kategóriái a következők: 

 • könyvek
 • tanácsadás – szolgáltatás
 • saját márkás zero waste termékek
 • beltéri komposztáló
 • betétdíjas csomagolási rendszerű ételkiszállítás – szolgáltatás
 • upcycling textil termékek, textil újrahasznosítás
 • oktató videók, tanfolyamok
 • zero waste életmódot támogató termékek
 • környezetbarát tisztítószerek
 • környezettudatos kozmetikumok
 • fenntartható dekoráció
 • zero waste intim higiénia
 • kölcsönzés – szolgáltatás

 

A digitális tartalmak Olvasó szerkesztője Rémán Izabella.

 


Ha elakadnátok az úton és további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

Adományaitokkal lehetőségem lenne eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartanék előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Call Now Button