4 hetes személyes hulladékcsökkentési napló

1 490 Ft

28 napos interaktív, egyéni igényekre alakítható hulladékcsökkentési napló – 4 heti témabontással. A 4 hét végén garantáltan kevesebb hulladék termelődik a háztartásban, mindemellett érzékelhető pénzügyi megtakarítás érhető el. Használható a Dobd ki a szemetest könyv segédleteként, de akár önállóan.
Egyénre szabható program – akárhányszor (újra)használható!

Leírás

4 hetes személyes hulladékcsökkentési napló, interaktív, egyéni igényekre alakítható – 4 heti témabontással. Egyénre szabható program – akárhányszor (újra)használható.

A zero waste életmódra való átállás nehézségeinek leggyakoribb oka az időhiány, továbbá a személyre szabott megoldások hiánya. A 4 hetes személyre szabható hulladékcsökkentési napló segítségével időt nyerünk, és az egyedi háztartáshoz legjobban illeszkedő konkrét lépéseket tesszük meg együtt.

Ez a napló használható akár önállóan az életmódváltás első lépéseként, de a Dobd ki a szemetest! könyv, zero waste egyéni tanácsadás kiegészítéseként is hatalmas segítség, amely kialakításának köszönhetően, az év bármely időpontjában elkezdhető, és akárhányszor (újra)használható!
Praktikus formátumának köszönhetően kinyomtatható és hagyományos módon tölthető (színezhető motívummal 😊), vagy elektronikus formában is használható.

Tartalma:

  • A zero waste életmódról röviden, az 5R iránytű
  • Előkészületek, napló használati útmutató
  • Ellenőrző lista, konkrét megoldási javaslatokkal
  • Szemét/hulladék leltár
  • 4 témára bontott heti és napi feladattervező, napi tippekkel
  • 25 további kattintható tematikus összeállítás (tanulmány, cikk vagy videó)
  • Heti és havi pénzügyi tervező és ellenőrző táblák.

 

Tedd félre a kifogásokat, vedd elő a naplót minden nap, és valósítsuk meg együtt a te személyes hulladékcsökkentési és megtakarítási céljaidat!

 

… mert hiszem, hogy minden kis lépés számít!

 

Kiadó: Lelkesedés*Tanulás*Szabadság (2023)

Terjedelem: 63 oldal (A4, PDF)


Ha elakadnátok az úton és további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

 

Ha tetszett a termék, megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon és TikTok profilomnál rendszeresen jelentkezem hulladék-csökkentő videókkal. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button