4 hetes személyes hulladékcsökkentési napló

1 490 Ft

28 napos interaktív, egyéni igényekre alakítható hulladékcsökkentési napló – 4 heti témabontással. A 4 hét végén garantáltan kevesebb hulladék termelődik a háztartásban, mindemellett érzékelhető pénzügyi megtakarítás érhető el. Használható a Dobd ki a szemetest könyv segédleteként, de akár önállóan.
Egyénre szabható program – akárhányszor (újra)használható!

Leírás

4 hetes személyes hulladékcsökkentési napló, interaktív, egyéni igényekre alakítható – 4 heti témabontással.
Egyénre szabható program – akárhányszor (újra)használható.

A zero waste életmódra való átállás nehézségeinek leggyakoribb oka az időhiány, továbbá a személyre szabott megoldások hiánya. A 4 hetes személyre szabható hulladékcsökkentési napló segítségével időt nyerünk, és az egyedi háztartásodhoz legjobban illeszkedő konkrét lépéseket tesszük meg együtt.

Ez a napló használható akár önállóan az életmódváltás első lépéseként, de a Dobd ki a szemetest! könyv, zero waste egyéni tanácsadás kiegészítéseként is hatalmas segítség, amely kialakításának köszönhetően az év bármely időpontjában elkezdhető, és akárhányszor (újra)használható!
Praktikus formátumának köszönhetően kinyomtatható és hagyományos módon tölthető (színezhető motívummal 😊), vagy elektronikus formában is használható.

Tartalma:

  • a zero waste életmódról röviden, az 5R iránytű;
  • előkészületek, napló használati útmutató;
  • ellenőrző lista, konkrét megoldási javaslatokkal;
  • szemét/hulladék leltár;
  • 4 témára bontott heti és napi feladattervező, napi tippekkel;
  • 25 további kattintható tematikus összeállítás (tanulmány, cikk és videó);
  • heti és havi pénzügyi tervező és ellenőrző táblák.

Tedd félre a kifogásokat, vedd elő a naplót minden nap, és valósítsuk meg együtt a te személyes hulladékcsökkentési és megtakarítási céljaidat!

… mert hiszem, hogy minden kis lépés számít!

Kiadó: Lelkesedés*Tanulás*Szabadság (2023)

Terjedelem: 63 oldal (A4, PDF)

Ha elakadtál a hulladékcsökkentés útján és további tanácsra van szükséged, jelenntkezz a Fenntartható Otthon mentorprogramra.

Adományaitokkal lehetőségem van eljutni oktatási intézményekbe, ahol a diákok és a pedagógusok számára díjmentesen tartok előadásokat, workshopokat a hulladékmentes életmódról, annak fontosságáról. Támogatásra a Patreon oldalon van lehetőségetek.

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Call Now Button