A személyes tanácsadás keretén belül, együtt végiggondoljuk, megtervezzük, elindítjuk a háztartásod megváltoztatását. A személyes tanácsadás teljesen egyénre szabott és mindenkinek egyedi.

A Személyes csomag tartalmaz:

  • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
  • Előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó az ország bármely területén. Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról.
  • A kérdőív és a beszélgetés alapján a személyes találkozón, együtt szemetet borítunk. Elemezzük annak tartalmát. Megoldási lehetőségeket mutatok. Együtt feltérképezzük a helyi vásárlási lehetőségeket.
  • A személyes találkozót követően, egy összefoglaló anyagban emailen elküldöm neked a konkrét lépésekkel ellátott életmód-változtatási tervet.

A Személyes csomag ára: 50.000.-Ft*

*a tanácsadás, a megrendelést követően, az általam kiállított számla teljesítését követően veszi kezdetét.

Megrendeléskor, az email tárgyába kérlek írd be: Személyes csomag 

Ha korábban megrendelted már az Online alapcsomagot, megtetszett és szeretnél továbblépni, akkor a magasabb szintű csomagok bármelyikénél 10% kedvezményt kapsz. Ebben az esetben kérlek a tárgyba írd be: Személyes csomag – 10%

 

 

Ha szeretnéd, hogy az eredményeidet is átbeszéljük a tanácsadást követően egy hónappal, akkor válaszd az Életmódváltó teljes csomagot.

A részleteket az alábbi linkre kattintva olvashatod:

Érdekel a lehetőség…