Zero Waste online alap tanácsadás

14 990 Ft

Az online tanácsadási alapcsomag keretén belül bármikor segítséget kaphatsz, ha elakadsz a környezettudatos életmódváltás folyamatában. De akkor is szívesen segítek, ha nem tudod hogy kezd hozzá a háztartási hulladékod csökkentésének.

Kategória:

Leírás

A Zero waste online alap tanácsadás tartalmaz:

  • Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról, igény szerinti egy alkalmas 1-1,5 órás online (videobeszélgetés vagy telefon) tanácsadás keretén belül.
  • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
  • Utókövetéses emailváltás 1 hónappal a tanácsadást követően.

Ha a zero waste online alap tanácsadás számodra kevésnek bizonyíulna és több segítségre van szükséged, akkor válaszd a Zero Waste Személyes tanácsadást.

zero waste tanácsadás Tóth Andi

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.