Tavaszi nagytakarítás hulladékmentesen – az alapok – workshop

5 000 Ft

A tavaszi időszak tökéletes arra, hogy megújuljunk, valós változtatásokba fogjunk. Kezdhetjük az első lépést azzal, hogy a tavaszi nagytakarítást is a természettel összhangban, tudatosan végezzük el. A program során megmutatom, hogyan lehet a takarítás egyszerű, valóban környezetbarát, hulladékmentes, káros anyagoktól mentes, és olcsó. Az együtt töltött idő alatt mesélek a saját bevált takarítási praktikáimról, mutatok 3 alap tisztítószert is.

10 készleten

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Nehéz időket élünk, klímaválság, gazdasági válság, háború a közelünkben, klímaszorongás. Az ezekkel együtt járó érzéseink komolyan megnehezítik számunkra, hogy tudatosan, lépésről-lépésre haladva tegyünk a negatív hatások ellen. Azonban ebben a kritikus időszakban is fontos, hogy a jövőnkre is koncentráljunk és valóban tudatosan éljük a mindennapjainkat. A tavaszi időszak tökéletes arra, hogy megújuljunk, valós változtatásokba fogjunk. Kezdhetjük az első lépést azzal, hogy a tavaszi nagytakarítást is a természettel összhangban, tudatosan végezzük el.

Miért jó nekünk, ha így gondolkodunk és így cselekszünk?

 • a rutinjaink környezettudatos irányba való eltolása saját szemléletmódunkat is jó irányba befolyásolja;
 • sikeresen el tudjuk dönteni, hogy valójában mire is van szükségünk, a reklámok hatását és az impulzusvásárlásokat kiiktathatjuk;
 • csökkentjük a fogyasztásunkat anélkül, hogy ez kellemetlen lenne számunkra;
 • csökkenthetjük a kiadásainkat, spórolhatunk a családi kasszának;
 • megnyugtatóan hat ránk a tudat, hogy megtettük az első lépéseket, és megtanuljuk helyesen kezelni a válság okozta problémákat.

A program során megmutatom, hogyan lehet a takarítás egyszerű, valóban környezetbarát, hulladékmentes, káros anyagoktól mentes, és olcsó. Az együtt töltött idő alatt mesélek a saját bevált takarítási praktikáimról, mutatok 3 alap tisztítószert is. Ezeket mindenki saját igénye szerint tud majd alakítani annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudja a későbbiekben otthon használni. Ezt azért tartom fontosnak, mert minden háztartás egyedi, mindenkinek más a rutinja, más válik be neki. A saját tapasztalataink megosztása egymás között a program során kiemelkedő fontosságú, így az általatok felvetett problémákat is megbeszéljük, és közösen keresünk azokra megoldásokat.

Kinek ajánlom a programot?

 • Kezdőnek, akik szeretnének változtatni a takarítási szokásaikon, hogy minél környezetbarátabb, hulladékmentesebb módszereket sajátíthassanak el.
 • Azoknak, akik már megtették az első (vagy sokadik) lépéseket, de elakadtak a takarítás területén.
 • Azoknak, akik egyszerűen egy jó társaságban szeretnék felfrissíteni a tudásukat és megosztani saját tapasztalataikat a többiekkel.

A program:

 • Beszélgetünk a tavaszi nagytakarítás lépéseiről
 • Mire is van valójában szükségünk?
 • Milyen alapanyagokat használunk?
 • Elkészítünk 3 alap tisztítószert (általános tisztítószer, nedves törlőkendő, súrólópaszta) – ezeket a résztvevők természetesen hazavihetik magukkal.

A workshopon részt vevők a program után kapnak egy anyagot a programon elhangzottakból, melyekben a legfontosabb információk, a receptek, beszerzési helyek is megtalálhatóak lesznek.

Várlak sok szeretettel benneteket, akár egyedül, akár barátnőkkel, családtagokkal!

A foglalkozás időpontja: 2022 március 29. kedd 17-19.30h

Helyszín: Gödöllő városközpontban egy könnyen megközelíthető helyszín (részleteket hamarosan írom)

A foglalkozás ára: 5000Ft/fő

Az ár tartalmazza:

 • a 2,5 órás foglalkozás és az alapanyagok árát;
 • a workshop során készített tisztítószereket (általános tisztítószer, súrolószer, nedves törlőkendő), a tárolóüvegekkel együtt (szórófejes üveg, befőttesüveg);
 • az eseményt követően kiküldött pdf anyagot

A programon részt vevők számára külön lehetőség lesz a helyszínen a Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre II. bővített kiadásának kedvezményes megvásárlására.

A jelentkezés a workshop díjának előzetes átutalásával válik véglegessé.

Jelentkezési határidő: 2022 március 25., péntek.

A workshopon maximum 10 fő tud részt venni, a jelentkezéseket a részvételi díj sikeres befizetésének időpontja szerint, időrendben tudom elfogadni.

A foglalkozást Tóth Andi, a Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre című könyvek szerzője vezeti.

 

Lemondási feltételek, melyek a workshop díjának befizetésével elfogadottnak számítanak:

Három nappal a workshop előtt a díj 50%-át visszafizetem, azonban ennél rövidebb lemondási időnél nem tudom visszatéríteni a befizetett részvételi díjat. A részvételi díjról előlegszámla készül, majd a workshopot követően fogom kiállítani a végszámlát elektronikus formában.

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; green-47700_1280.png a fájlnév

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…