Üdvözlök minden környezettudatos olvasót, aki célként tűzte ki, hogy a zero waste életmód (hulladékmentes) alapján szeretné a háztartását megreformálni.

Tóth Andi, hétköznapi gödöllői anyuka vagyok, 3 gyerekkel, szerető férjjel, kertes házzal, egy kutyával, egy cicával és egy nyuszival. A környezettudatos életmód az életünk szerves részévé vált az elmúlt években. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom teljesen elfogadó az ilyen irányú háztartás vezetésem iránt, sőt nem csupán elfogadóak, de együttműködőek is.

Figyelünk a hulladék termelésünkre, én minden pillanatban, már tudat alatt is keresem az alternatív, környezettudatos, és zero waste életmódnak megfelelő megoldásokat.

Mindemellett természetesen dolgozok, és a zero waste életmód jegyében vezetem a háztartásunkat, rendben tartom a kertünket és a hobbiállatainkat. Imádok “kreatívkodni”, mindig keresem az egyszerű de az otthon melegét sugárzó megoldásokat, amelyek szebbé, környezettudatosabbá és meghittebbé varázsolják környezetünket.

Saját tapasztalataimról rendszeresen írok a blogomban, ezeket különböző felületeken osztom meg a környezettudatosságra nyitott emberekkel: a Facebook oldalamon, az Instagram profilomon, a Youtube csatornámon. Emellett megtalálhattok a Pinteresten is.

2018 októberében megjelent könyvemről, mely “Dobd ki a szemetest! Hulladékcsökkentés lépésről lépésre” címmel kapható, majd 2019. októberében megjelent bővített kiadásról folyamatosan tájékoztatlak benneteket. A könyvet könyvesboltokban és különféle webáruházakban lehet megtalálni, továbbá elektronikus (e-book) formában is megvásárolható a kiadónál.Ha tetszik a honlapom tartalma, megköszönöm, ha másokkal is megosztod. A háztartási hulladék minimalizálása mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, hiszen minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton! 

Minden támogatásért hálás vagyok, mert ez már nem hobbi, hanem kőkemény munka: PATREON TÁMOGATÁS

Kellemes olvasgatást, böngészést és hasznos időtöltést kívánok nektek!