Életmódváltó teljes csomag

A személyes tanácsadáshoz képest egy plusz szolgáltatást ad. Együtt végiggondoljuk, megtervezzük, elindítjuk a háztartásod megváltoztatását. A személyes tanácsadás teljesen egyénre szabott és mindenkinek egyedi.

Az Életmódváltó teljes csomag tartalmaz:

  • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
  • Előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó az ország bármely területén. Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról. Várható időtartam 1-3 óra.
  • A kérdőív és a beszélgetés alapján a személyes találkozón, együtt szemetet borítunk. Elemezzük annak tartalmát. Megoldási lehetőségeket mutatok. Együtt feltérképezzük a helyi vásárlási lehetőségeket.
  • A személyes találkozót követően, egy összefoglaló anyagban emailen elküldöm neked a konkrét lépésekkel ellátott életmód-változtatási tervet.
  • Az összefoglaló anyag elküldését követően, egy alkalmas újabb személyes találkozón, átbeszéljük az elért sikereket és kudarcokat. Ezekre megoldási javaslatot nyújtok. Várható időtartam 1-3 óra.

Az Életmódváltó teljes csomag ára: 65.000.-Ft*

*a tanácsadás, a megrendelést követően, az általam kiállított számla teljesítését követően veszi kezdetét.

Megrendeléskor, az email tárgyába kérlek írd be: Életmódváltó teljes csomag 

Ha korábban megrendelted már az Online alapcsomagot, megtetszett és szeretnél továbblépni, akkor a magasabb szintű csomagok bármelyikénél 10% kedvezményt kapsz. Ebben az esetben kérlek a tárgyba írd be: Életmódváltó teljes csomag – 10%

Amennyiben korábban Személyes csomagot rendeltél, és mégis kérnéd az utókövetést, akkor az plusz 15.000.-Ft-ba kerül. Ebben az esetben kérlek írd a megrendelés tárgyába: Életmódváltó teljes csomag – kiegészítés