Zero waste Életmódváltó komplex tanácsadás a személyes egyéni tanácsadáshoz képest egy plusz szolgáltatást ad. Együtt végiggondoljuk, megtervezzük, elindítjuk a háztartásod megváltoztatását. A személyes tanácsadás teljesen egyénre szabott és mindenkinek egyedi.

Zero waste Életmódváltó komplex tanácsadás teljes csomag tartalmaz:

  • Állapotfelmérő, részletes kérdőív kielemzése, és az adott válaszok alapján megoldási javaslatok nyújtása, digitális formában.
  • Előre egyeztetett időpontban, személyes találkozó az ország bármely területén. Beszélgetés a hulladékminimalizáló életmódról. Várható időtartam 1-3 óra.
  • A kérdőív és a beszélgetés alapján a személyes találkozón, együtt szemetet borítunk. Elemezzük annak tartalmát. Megoldási lehetőségeket mutatok. Együtt feltérképezzük a helyi vásárlási lehetőségeket.
  • A személyes találkozót követően, egy összefoglaló anyagban emailen elküldöm neked a konkrét lépésekkel ellátott életmód-változtatási tervet.
  • Az összefoglaló anyag elküldését követően, egy alkalmas újabb személyes találkozón, átbeszéljük az elért sikereket és kudarcokat. Ezekre megoldási javaslatot nyújtok. Várható időtartam 1-3 óra.

Zero waste Életmódváltó komplex tanácsadás teljes csomag ára: 65.000.-Ft*

*a tanácsadás, a megrendelést követően, az általam kiállított számla teljesítését követően veszi kezdetét.

Ha korábban megrendelted már az Online alapcsomagot, megtetszett és szeretnél továbblépni, akkor a magasabb szintű csomagok bármelyikénél 10% kedvezményt kapsz. Ebben az esetben kérlek a tárgyba írd be: Életmódváltó teljes csomag – 10%

Amennyiben korábban Személyes csomagot rendeltél, és mégis kérnéd az utókövetést, akkor az plusz 15.000.-Ft-ba kerül. Ebben az esetben kérlek írd a megrendelés tárgyába: Életmódváltó teljes csomag – kiegészítés

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

 

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.