BLOG – Hulladékmentes tippek

A korábban vezetett blogom tartalma folyamatosan kerül át erre a felületre, a Dobd ki a szemetest! című könyvemnek megfelelően kategorizálva. Így egyetlen honlapon lesznek elérhetőek az elmúlt években szerzett tapasztalataim. Az ezekből levont általános tanácsok, tippek a honlapon, a felső menüsor Tippek menüpontjában olvashatóak. Mindkét részen megtalálható írásaim célja, hogy minél több ember vágjon bele a háztartási hulladékcsökkentésbe és egy környezettudatos, hulladékmentes életmódba.

Az eredeti blogbejegyzések továbbra is megtalálhatóak lesznek a régi blogon ITT.

Tóth Andi blog hulladékmentes tanácsadás

Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod, hiszen egy fenntartható bolygó és fenntartható élet elérése mindannyiunk érdeke! Te is tehetsz a környezetedért, igenis minden apró lépés számít! Tarts velem ezen az úton!

Ahhoz hogy ne maradj le a friss Facebook posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót, azon belül pedig beállítani a megjelenítés elsőként! You Tube csatornámon időről-időre jelentkezem hulladék-csökkentő kisfilmjeimmel. Továbbá már az Instagramon  és a Pinteresten is megtaláltok, ha csak gyorsan képes inspirációkra vágytok.

Ha elakadnátok az úton, akkor a Dobd ki a szemetest! című könyvem sokat segíthet. Ha pedig még további tanácsra van szükségetek, akkor kérjétek a személyre szabott egyéni tanácsadást tőlem.