Tóth Andi zero waste mentor

Hiszem, hogy minden lépés számít!

Fontos számodra a jövő, és tenni akarsz a környezetért?

Segítek abban, hogy rátalálj a fenntarthatóbb hétköznapok felé vezető útra.

 

Szia!

Tóth Andi vagyok – zero waste mentor, hulladékcsökkentési életmód tanácsadó, három gyermekes édesanya, háziasszony.

Okleveles közgazdászként diplomáztam humán erőforrás szakon, mindig jól éreztem magam emberek körében, mindig olyan munkát végeztem, ahol az embereknek segíthettem valamilyen módon. 

2016 óta élünk közel hulladék nélkül a családommal, és együtt éljük át a fenntartható életmód révén megszerzett jólétet. Elkötelezettségem a környezetvédelem, és a környezettudatos szemléletmód irányában elsőként 2018-ban teljesedett ki, amikor megjelent “Dobd ki a szemetes” címmel saját tapasztalataim alapján megírt gyakorlati kézikönyvem. 

Rendszeresen tartok workshopokat, előadásokat olyan hatalmas vállalatoknak, mint a Bosch vagy a Microsoft, oktatok gyerekeket, szülőket, folyamatosan osztom meg tapasztalataimat és ismereteimet bárkivel aki nyitott egy új környezettudatos szemléletmód elsajátítása irányában, legyen az teljesen kezdő, vagy már tapasztalt környezetvédő.

Fenntartható Otthon Mentorprogram

A személyes mentorálás igazi segítség lehet számodra, ha hatékonyabban tudsz változtatni személyes és egyéni segítség mellett, vagy ha úgy érzed, hogy egyedül nem boldogulsz, de nyomaszt a rengeteg szemét és ahová a környezetünk tart.

Könyvem a hulladékmentes életmódról

Ha a téma elindított benned valamit, ha te is belevágnál a hulladékod csökkentésébe, akkor ne habozz! Itt megvásárolhatod a Dobd ki a szemetest! című könyvet, és egyéb hasznos digitális kiadványt.

Előadások és egyéb programok cégeknek, vállalkozásoknak

Gyakorlati tapasztalataimat és elméleti tudásomat adom át a résztvevőknek, különböző témakörökben, akár előadás (online vagy jelenléti), akár egyéb programok megtartása révén.

Programok oktatási intézményekben

Előszeretettel tartok fenntarthatósági témakörben előadásokat, programokat oktatási intézményekben, mert hiszem, hogy a jövő generációjának szüksége van a támogatásra és bátorításra.

Blog ajánló

Hulladékmentes életmód könnyedén

A hulladékmentes életmódra való átállást könnyedén is sikerülhet, a siker kulcsa pedig a tudatosság, a mi esetünkben a környezettudatosság.

Esőkert – kert a kertünkben

Az esőkert mesterségesen kialakított és növényzettel beültetett mélyebben fekvő felület a talajban, amelynek célja az esővíz felfogása, ideiglenes tárolása és szűrése.” – Wikipédia

Luffa szivacs +6 egyszerű zero waste konyhai eszköz

A luffa szivacs a hulladékmentes életmódunk nagy felfedezettje. Azonban a luffa szivacson kívül még rengeteg olyan eszközt használhatunk a konyhában, ami nem csak környezetbarát, de gyakorlatilag hulladék termelés nélküli megoldást jelent.

Videó ajánló

Követsz már?

Csatlakozz Te is a Közösségi média felületeimen egy igazán jó hangulatú és fenntartható életmódra törekvő csapathoz!

A Tiktok profilomat itt találod: @hulladeknelkul

A hírlevélre való feliratkozással az elsők között kaphatsz újabb és újabb tippeket az otthonod hulladékának csökkentéséhez, a természettel összhangban való mindennapokhoz:

ZERO WASTE SZOLGÁLTATÁSOK